Haagsemarkt 20, 4813 BB Breda 076 514 7669

Medewerkersgezocht

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Eet & Bierlokaal de Aogse Markt wordt een Bourgondische eet- en drinkgelegenheid in het hart van Princenhage.

Veel van onze gerechten worden bereid met de houtskool-gestookte Josper Grill. Van sissende garnalen in knoflookolie tot een perfect gegrilde Classic Burger. Deze beroemde Josper houtskoolgrill is dan ook de trots van De Aogse Markt.

Ter versterking van onze keukenbrigade zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok die met passie voor het vak en sterke motivatie om van dit restaurant een groot succes te maken!

Kun jij als ware ‘grill master’ de kwaliteit van onze gerechten waarborgen en ben je tussen de 18 en 35 jaar en enorm enthousiast en leergierig? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar ben@aogsemarkt.nl

(let op : sollicitaties zonder CV, motivatiebrief en (pas)foto worden niet in de sollicitatieprocedure opgenomen).

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Ben Sprenkels.

 

FULL-TIME EN PART-TIME MEDEWERKER(STER) IN DE BEDIENING

Als jij de juiste instelling hebt, leergierig bent (ervaring is een pre maar geen must), geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, dan bieden wij jou een functie in een afwisselende en dynamische werkomgeving, waarin service, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Als je dan ook zo gemotiveerd bent dat je een lach tovert op het gezicht van iedere gast, je het een uitdaging vindt om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je flexibel ingesteld bent en een echte teamplayer bent, dan willen wij graag met je in contact komen. Wij bieden je naast een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, een salaris conform de horeca CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en denk je dat jij de persoon bent, die ons jonge en dynamische team echt kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar info@donqui-john.nl.

(let op : sollicitaties zonder CV, motivatiebrief en (pas)foto worden niet in de sollicitatieprocedure opgenomen).
Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Ben Sprenkels.

 

AFWASSER (m/v Part-Time)

Ben je zelfstandig, gemotiveerd en wil je in een jong gezellig team werken… richt dan je sollicitatie naar info@donqui-john.nl

Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt dan vragen naar Will Hense of Ben Sprenkels