Haagsemarkt 20, 4813 BB Breda 076 514 7669

Medewerkersgezocht

AFWASSER (m/v Part-Time)

Ben je zelfstandig, gemotiveerd en wil je in een jong gezellig team werken… richt dan je sollicitatie naar info@donqui-john.nl

Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt dan vragen naar Will Hense of Ben Sprenkels

 

ZELFSTANDIG WERKEND KOK (FULLTIME)

Don Qui-John is een Gasterij met de gezelligheid van een eetcafé en de culinaire kwaliteiten van een restaurant, gevestigd op de Haagsemarkt in Princenhage (Breda). Vol trots presenteren wij onze gasten 6 dagen per week waar we goed in zijn; het bereiden van (h)eerlijk eten. Behalve lunchen en dineren, kunnen gasten bij Don Qui-John ook terecht voor een smaakvolle High Tea of High Wine.

Voor onze keukenbrigade zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok met liefde en passie voor koken én passie voor onze gasten. Gasten met een voedselallergie of met dieetwensen worden bij ons net zo in de watten gelegd als de overige gasten. Service, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling staan bij Don Qui-John hoog in het vaandel. Als jij de juiste instelling hebt, leergierig bent, wilt werken in een enthousiast team waar ook plaats is voor humor en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, dan bieden wij jou een functie in een afwisselende en dynamische werkomgeving. En misschien leuk om te weten: bij ons heb je als kok altijd één dag vrij met Kerst, ben je vrij op Oudjaarsavond en Nieuwjaarsdag en met Carnaval op de zaterdagavond en maandag.

Pas jij in dit profiel? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van (pas)foto naar ben@donqui-john.nl.
(let op: sollicitaties zonder CV, motivatie en/of (pas)foto worden niet  in de sollicitatieprocedure meegenomen).