Gastenboek

Don Qui-John

Ook genoten

bij Don Qui-John?

Wij vinden het leuk als u een berichtje achterlaat in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
13 berichten.
Kris schreef op augustus 20, 2022 om 8:06 pm
Lekkere lunch gehad bij Don Qui-John en vooral: een hele vriendelijke, correcte en snelle bediening!
ML Voesenek schreef op januari 9, 2019 om 2:36 pm
5 EN 6 Januari 2019…
Waren fantastisch ! De complimenten aan ieder en DANK voor jullie goede zorgen,al het lekkers en de vriendelijke en behulpzame medewerkers,top !!
5 Jan ; 4 ‘rose’ toppers hadden ,een proef/eet/drink avond , bij de Aogse Markt .
6 Jan; 19 dames,hadden een babyshower/ high tea ,bij Don Que- John.
Lieve groet en de beste wensen voor 2019 !
Manja Schuring schreef op november 29, 2017 om 2:11 pm
Afgelopen zondagmiddag een heel leuk verjaardagsfeestje bij Don Qui-John gehad, en het was werkelijk super georganiseerd. Van het aansnijden van de taart tot de heerlijke hapjes en de goede service. Complimenten aan de bediening, alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben genoten!
Robert schreef op november 28, 2017 om 7:59 pm
Ontzettend bedankt! Het was een mooi feestje en de hapjes waren perfect, genoeg, op tijd, goed verdeeld en erg lekker. Frietjes waren lekker veel en een groot succes!

Onze gasten waren erg positief over jullie en jullie locatie!
Kelly Keizer schreef op december 11, 2016 om 6:44 pm
Na een aantal heerlijke diners was ik al ontzettend enthousiast over de kwaliteiten van gasterij Don Qui-John. Het geven van een borrel had ik hier nog niet eerder gedaan maar al mijn verwachtingen zijn overtroffen.
Voorafgaand aan de feestavond heb ik regelmatig met Judith gesproken over mijn wensen, zij heeft continu met me meegedacht. Op de avond zelf ontbrak het mij en mijn gasten aan niets. De service was super, net als de kwaliteiten van de wijn en de hapjes. Dit alles heeft gezorgd voor een onvergetelijke dertigste verjaardag. Bedankt!
Onno Donker schreef op november 13, 2016 om 8:17 am
Gisteravond heerlijk gegeten in het geheel gerestylede Don Qui-John. Het is ze gelukt om van een gezellige zaak een nog gezelliger zaak te maken. We hebben genoten van de door de keukenbrigade overheerlijke bereidde voorgerechten, een wildproeverij en de selectie van vis. Beide voorgerechten waren een ware smaakbeleving. Datzelfde gold voor het hoofdgerecht, een tournedos met kalfssukade en een rode wijnsaus. Schitterende op elkaar afgestemde smaken waarvan we met volle teugen hebben genoten. Als nagerecht hebben wij beiden gekozen voor de crème brûlée. Een lekker besluit van een geweldig diner. Tel daarbij het geweldige bedienend personeel op en je bent verzekerd van een heerlijk avondje uit…Kortom….Voor herhaling vatbaar.
Kees Hoeboer schreef op november 6, 2016 om 1:50 pm
Zaterdag 22 oktober j.l. hebben wij, dank zij de goede zorgen van Wies, de 50e verjaardag van mij vrouw bij DonQui-John mogen vieren. We hebben allemaal genoten van het leuke feest en de heerlijke hapjes die we aangeboden kregen. Een oprecht hartelijk dank aan wies en haar collega's zijn op z'n plaats
Caroline Broeken schreef op november 5, 2016 om 3:18 pm
Gisteren hebben wij mogen genieten van de High Wine wat hebben wij daar van genoten! Heerlijke wijnen met bijpassende heerlijke gerechten het was een feestje 🙂 De ossenhaaspuntjes met teriyaki waren bij ieder van ons de favoriet! Maar de rest deed er niet voor onder hoor. Konden het ter plaatsen zelfs uitbreiden met een dessert als afsluiting, dat was geen probleem ook daar hadden we weer een super wijn bij! Vriendelijk en gastvrij personeel in een sfeervolle omgeving….komen graag nog eens terug !!
Marie-Therese Geerts schreef op augustus 22, 2016 om 11:55 am
Nu alle drukte van mijn feest en de vakantie weer voorbij zijn, wil ik jullie als team hartelijk bedanken voor de uitstekende warme lunch waarmee ik met mijn familie en vrienden mijn 70e verjaardag heb mogen vieren bij jullie. Het was een grote groep en iedereen was heel enthousiast over de manier waarop we ontvangen en bediend werden. Van jong tot oud heeft werkelijk genoten van het goede eten en de gezelligheid. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Geweldig, nogmaals bedankt: Marie-Therese Geerts
Dymph schreef op juli 19, 2016 om 7:28 pm
Wat hebben jullie mijn jubileumfeest onvergetelijk gemaakt. Alle gasten waren vol lof over de ontvangst en de heerlijke lekkernijen die geserveerd werden. Ik heb de complimenten gegeven aan de gastvrouw en haar team, zij zou die ook doorgeven aan de kok. Toch wil ik ook via deze weg het hele team van Don Qui-John ontzettend hartelijk bedanken voor een geweldige, geslaagde avond!
Ben Sprenkels schreef op mei 27, 2016 om 12:38 pm
Wij zijn blij met de tip van mevrouw S. Aerts, waarin zij adviseert een klein dessertje tegen een kleine meerprijs aan te bieden. Wat een goed idee! Vanaf nu is dit mogelijk bij elke High Wine! Vriendelijke culinaire groeten, Ben Sprenkels Don Qui-John.
Lucy schreef op mei 18, 2016 om 2:15 pm
Heerlijk gegeten bij Don Qui John! Een van de eerste restaurants waar ik me met mijn lactose-intolerantie niet 'lastig' voelde. Alle gerechten (verrassingsmenu) werden voor mij dusdanig aangepast dat ik alles zonder zorgen kon eten! Tot in de kleinste details (borreltje zonder slagroom bij de koffie) werd rekening gehouden met mijn intolerantie, super!
Sabrina Aerts schreef op mei 17, 2016 om 6:36 pm
De high tea en high wine is altijd van goede kwaliteit. Ik heb hier dan ook al meerdere keren gegeten en het is altijd heerlijk en de bediening is super vriendelijk. Ik heb echter een tip/idee, wellicht dat jullie hier iets mee willen doen. Na de high wine zou het heerlijk zijn als je voor een kleine meerprijs een dessertje kunt bestellen. Nu kun je ook een dessert bestellen maar dit is een normaal portie en eigenlijk is een kleine dessertje wel lekkerder.