Kerst

Don Qui-John

Kerst

2022

Stelt u zich eens voor… niet hoeven nadenken over wat u deze Kerst gaat koken, niet dagen ervoor al in overvolle winkels met half lege schappen te stressen of u alle ingrediënten wel kunt krijgen. Reserveer gewoon heel relaxed een tafel bij ons en laat u goed verwennen op culinair gebied door ons kundige en enthousiaste team.


KERSTAVOND (ZATERDAG 24 DEC) & 1E KERSTDAG (ZONDAG 25 DEC)

Zowel op Kerstavond als op 1e Kerstdag serveren wij voor u ons jaarlijkse 6-gangen kerstdiner (€ 65,- p.p.). Voor de wijnliefhebber schenken wij er een bijpassend wijnarrangement bij (€ 31,50 p.p.). De ontvangst op Kerstavond is vanaf 18.00 uur. Op 1e Kerstdag heten we u graag welkom tussen 18.30 en 19.00 uur.

Het Kerstmenu kunt u hier downloaden.   


2E KERSTDAG (MAANDAG 26 DEC)

Vandaag zijn wij gesloten.


RESERVEREN

Om teleurstelling te voorkomen, is reserveren noodzakelijk. Dit doet u door op het juiste formulier (reserveringsformulier Kerstavond of 1e Kerstdag) uw keuzes in te vullen en aan ons te retourneren. 


Wij behandelen alle formulieren op volgorde van binnenkomst. Let op: uw reservering is pas definitief, nadat u van ons een schriftelijke bevestiging heeft ontvangen.

De dresscode voor deze dagen is Kerstsfeer ofwel casual feestelijk.


Met vriendelijke, culinaire groeten,
Ben Sprenkels en het team van Gasterij Don Qui-John