Haagsemarkt 20, 4813 BB Breda 076 514 7669

Medewerkersgezocht

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Don Qui-John is een Gasterij met de gezelligheid van een eetcafé en de culinaire kwaliteiten van een restaurant, gevestigd op de Haagsemarkt in Princenhage (Breda). Vol trots presenteren wij onze gasten 6 dagen per week waar we goed in zijn; het bereiden van (h)eerlijk eten.

Voor onze keukenbrigade zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok met liefde en passie voor koken én passie voor onze gasten. Gasten met een voedselallergie of met dieetwensen worden bij ons net zo in de watten gelegd als de overige gasten. Service, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling staan bij Don Qui-John hoog in het vaandel.

Als jij de juiste instelling hebt, leergierig bent, wilt werken in een enthousiast team waar ook plaats is voor humor en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, dan bieden wij jou een functie in een afwisselende en dynamische werkomgeving.

Pas jij in dit profiel? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van (pas)foto naar ben@donqui-john.nl.

 

FULL-TIME EN PART-TIME MEDEWERKER(STER) IN DE BEDIENING

Als jij de juiste instelling hebt, leergierig bent (ervaring is een pre maar geen must), geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, dan bieden wij jou een functie in een afwisselende en dynamische werkomgeving, waarin service, kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Als je dan ook zo gemotiveerd bent dat je een lach tovert op het gezicht van iedere gast, je het een uitdaging vindt om je hoofd koel te houden in drukke situaties, je flexibel ingesteld bent en een echte teamplayer bent, dan willen wij graag met je in contact komen. Wij bieden je naast een uitdagende functie in een groeiend bedrijf, een salaris conform de horeca CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen en denk je dat jij de persoon bent, die ons jonge en dynamische team echt kan versterken? Solliciteer dan direct en stuur je motivatiebrief met CV voorzien van een (pas)foto naar info@donqui-john.nl.

(let op : sollicitaties zonder CV, motivatiebrief en (pas)foto worden niet in de sollicitatieprocedure opgenomen).
Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Ben Sprenkels.

 

AFWASSER (m/v Part-Time)

Ben je zelfstandig, gemotiveerd en wil je in een jong gezellig team werken… richt dan je sollicitatie naar info@donqui-john.nl

Uiteraard kun je ook telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt dan vragen naar Will Hense of Ben Sprenkels