Kerst

Don Qui-John

Kerst

2023

Kerst en lekker eten; dit gaat bijzonder goed samen bij Gasterij Don Qui-John. Daarom heeft onze Chef-kok een feestelijk en toepasselijk keuzemenu samengesteld. Hierbij is aan iedereen gedacht, want dit kerst keuzemenu biedt gerechten voor zowel vlees- en visliefhebbers alsook vegetariërs.
Dit jaar is het mogelijk om op de avond zelf gewoon ter plaatse een keuze te maken. Schuif heerlijk aan in onze gezellige Gasterij en laat je lekker verwennen door mooie smaakcombinaties en bijpassende wijnen.


KERSTAVOND (ZONDAG 24 DEC) & 1E KERSTDAG (MAANDAG 25 DEC)

Zowel op Kerstavond als op 1e Kerstdag serveren wij voor u ons jaarlijkse 6-gangen kerstdiner (€ 67,50 p.p.). Voor de wijnliefhebber schenken wij er een bijpassend wijnarrangement bij (€ 32,50 p.p.). Het ontvangst op Kerstavond is vanaf 18.00 uur. Op 1e Kerstdag heten we u graag welkom tussen 18.00 en 18.30 uur.

Het Kerstmenu kunt u hier downloaden.   


2E KERSTDAG (DINSDAG 26 DEC) GESLOTEN

RESERVEREN

Om teleurstelling te voorkomen, is reserveren noodzakelijk. Dit doet u door het juiste formulier (reserveringsformulier Kerstavond of 1e Kerstdag) in te vullen. De keuzes hoeft u niet vooraf door te geven, dit kan op de avond zelf. Indien u een dieet of allergie wens heeft, kunt u dat vooraf aangeven. Aanpassingen op de dag zelf zijn niet meer mogelijk.

Het reserveringsformulier kunt u ingevuld aan ons retourneren. Wij behandelen alle formulieren op volgorde van binnenkomst.


Let op: uw reservering is pas definitief, nadat u van ons een schriftelijke bevestiging heeft ontvangen.

De dresscode voor deze dagen is Kerstsfeer ofwel casual feestelijk.

Met vriendelijke, culinaire groeten,
Ben Sprenkels en het team van Gasterij Don Qui-John